Anvelope 185 65 R 15 de iarna

Anvelope 185 65 R 15 de iarna

Vanzari online. Livrari la domiciliu. Promotii. Oferta anvelope ieftine.

Sunteti in pagina de anvelope de iarna 185 65 R 15. Mai jos aveti prezentate toate produsele din aceasta categorie, ordonate crescator dupa pret (de la cel mai mic pret). Vizualizati profilele corespunzatoare autoturismului dumneavoatra, parcurgand paginile care se incadreaza in bugetul alocat solutionarii problemei de siguranta si confort in transportul rutier. Daca pretul nu este principalul criteriu, atunci puteti selecta mai in amanunt rezultatele dorite folosind selectorul alaturat. Pentru orice informatie suplimentara, operatorii nostri de vanzari va stau la dispozitie; ei pot fi apelati utilizand unul dintre mijloacele de comunicare din partea de jos a paginii.
Anvelope 185 65 R 15 de iarna. CONTINENTAL TS810
Dimensiune
(L/I/R/D)
I.Gr. I.Vit. Ideal
pentru:
Pret
amanuntul:
Disponibilitate  
185 / 65 R 15 88 T IARNA 284.00 lei


Oferte anvelope de iarna


Anvelope auto de iarna Auto

Anvelope de iarna 4x4 4x4 Anvelope de iarna van Van Anvelope de iarna camion Camioane

Anvelope 185 65 R 15 de iarna. 1

In procesul de alegere corecta a anvelopelor, primul pas constituie cunosterea corecta a dimensiunilor pneurilor autovehiculului dumneavoastra. Pentru acest lucru puteti citi pe anvelopele pe care deja le aveti montate pe jante sau, daca aveti talonul masinii la indemana, puteti consulta rubrica 20 - "Dimensiunea anvelopelor - Fata / Mijloc / Spate", din pagina a doua. Daca sunt imposibile aceste doua variante, puteti suna un prieten care are o masina similara sau pe cineva care sigur va poate ajuta la 021-352.00.22.


Anvelope 185 65 R 15 de iarna. 2

"Cum aleg anvelopele" continua cu celelalte criterii care confera siguranta, confort, design potrivit si longevitate pneurilor in conditi date de sofat sau drumuri rulate in mod frecvent. Alegere cauciucurilor doar dupa dimensiuni si pret este o greseala. Va rugam acceptati un sfat gratuit din partea consultantilor nostri, experti in anvelope.


Anvelope 185 65 R 15 de iarna. 3

Daca doriti sa schimbati rotile autoturismului, optand pentru dimensiuni mai mari sau mai mici decat cele existente, trebuie sa stiti exact ce dimensiuni alternative va sunt permise. In aceasta situatie a puteti afla daca doriti sa folositi doua seturi (de cate 5 bucati) de roti, una pentru sezonul rece, altul pentru vara; sau, in cazul doi, doriti sa schimbati designul masinii.

Vanzari ANVELOPE cu 5 rate fara dobanda prin CARD AVANTAJ

Stii exact ce cauti? Tasteaza aici si vezi TOATE rezultatele IMEDIAT!


Acesta listare de anvelope poate fi filtrata la obiect daca folositi selectorul din drepata-sus. Rezultatele for fi ordonate tot crescator dupa pret, adica incepand cu cel mai mic pret. Anvelopele care nu sunt pe stoc pot fi comandate in ideea ca aceasta problema poate fi una pe termen foarte scurt, astfel beneficiind de preturile si serviciile premium de la Primat Gold. Cel mai mic semn de intrebare poate fi indepartat apeland Oamenii Primat Gold, apeland unul dintre canalele de comunicare de mai jos.