Anvelope de iarna van 2

Anvelope de iarna van. 2

Anvelope de iarna pentru van, camionete, dube, dubite, utilitare, comerciale

Bine ati venit in pagina cu anvelope de iarna pentru van-uri (camionete, dube, dubite, utilitare, comerciale). Mai jos aveti listate toate produsele din aceasta categorie. Puteti filtra mai in amanunt rezultatele dorite folosind selectorul alaturat; rezultatele vor fi automat ordonate crescator dupa pret (adica de la cel mai mic pret). Pentru orice informatie suplimentara, operatorii nostri de vanzari anvelope va stau la dispozitie cu informatii suplimentare; ei pot fi apelati utilizand unul dintre mijloacele de comunicare din partea de jos a paginii.
Anvelope de iarna van VREDESTEIN 225/65R16C 112 R COMTRAC WINTER
Tip Limita max.
de greutate
Indice
Viteza maxima
Recomandat: Valoare
cu TVA
Este la Primat Gold?  
225 / 65 R 16C 112 R IARNA 539.00 lei.Oferte anvelope de iarna


oferta anvelope de iarna Oferta Preturi anvelope de iarna Preturi Promotie anvelope de iarna Promotie Anvelope de iarna ieftine Ieftine Anvelope de iarna online Online

van de iarna camioane. 1.

1. Reglat unghiurile directiei sau Geometria rotilor este o operatie prin care diferite unghiuri ale rotilor sunt reglate in conformitate cu valorile prescrise de fabricant. Este o operatie complicata in primul rand din prisma marjelor de eroare cu care se lucreaza (de ordinul secundelor si / sau zecimilor de milimetru). O reglare incorecta sau o dereglare a unuia sau mai multora unghiuri ale rotilor conduce la o manevrare imprecisa a automobilului, tocirea rapida a anvelopelor, defectarea elementelor de suspensie.


van de iarna camioane. 2.

2. Pe timp de iarna este recomandat sa pastrati o distanta fata de autovehiculul din fata, in medie ce circa 12 ori mai mare fata de distanta pe care o practicati in cazul carosabilului uscat. Acest lucru este coroborat cu viteza de rulare, greutatea + incarcatura autovehicolului, starea vanlor si altele.


van de iarna camioane. 3.

3. Se recomanda ca la momentul schimbarii oricarui element din cadrul sistemului de directie (bieleta, bucsa, pivot, capat de bara etc.), sau al sistemului de suspensie (amortizor, arc) sa se efectueze geometria rotilor, pentru corectarea eventualelor deficiente care apar odata cu aceste schimbari. De asemenea, la inlocuirea anvelopelor se recomanda efectuarea geometriei rotilor pentru eliminarea eventualelor defectiuni aparute la sistemul de directie.


van de iarna camioane. 4.

4. Sunteti firma? Administrati un parc auto? Oferim conditii foarte avantajoase pentru firmele care apeleaza la toata gama de servicii marca Primat Gold. Orice manager a unei societati sau a parcului auto va fi mult mai relaxat si mai in siguranta, in ceeace privesc autovehiculele aflate in administrare deoarece oferim, pe baza de abonament, servicii premium de administrare a masinilor firmei, servicii complete de service roti, vanzari anvelope, verificari tahografe si limitatoare de viteza, schimb ulei, spalatorie auto. Toate serviciile de mai sus sunt pentru toate clasele de autovehicule.


van de iarna camioane. 5.

5. Suntem recunoscuti in piata firmelor importatoare, distribuitoare si vanzatoare de anvelope sau a service-urilor pentru roti, ca fiind o firma serioasa, cu traditie in anvelope si service, cu personal specializat, cu experienta, toate la preturi corecte. Clientii nostri, de la cele mai mari institutii publice si pana la cele mai mici parcuri auto, ne recomanda. Multumim ca sunteti aici.

Vanzari ANVELOPE cu 5 rate fara dobanda prin CARD AVANTAJ
Anvelope de iarna van 1 Anvelope de iarna van 2

Stii exact ce cauti? Tasteaza aici si vezi TOATE rezultatele IMEDIAT!


Transportul de persoane si marfuri necesita o atentie sporita. Anvelope de iarna pentru van-uri, camionete, dubite pot fi obtinute si daca folositi selectorul din partea dreapta a siteului de anvelope. Rezultatele vor fi ordonate dupa pret, crescator, adica incepand cu cel mai mic pret. Specialistii nostri in anvelope va asteapta cu un sfat pe masura.