Anvelope de iarna camioane 1

Anvelope de iarna camioane

Anvelope de iarna pentru camioane. Oferta, preturi, montare in Bucuresti.

Acum sunteti in pagina cu anvelope de iarna pentru camioane. Mai jos aveti paginate toate produsele din aceasta categorie, ordonate crescator dupa pret (adica de la cel mai mic pret). Am ales ca la aceasta categorie sa listam toate profilele, indiferent de sezon, pentru ca profilele de vara se pot folosi fara probleme si in sezonul rece, in functie de anumite conditii. Pentru un sfat profesionist, bazat pe experienta in cauciucuri pentru camioane, operatorii nostri de vanzari anvelope va stau la dispozitie.Oferte anvelope de iarna


oferta anvelope de iarna Oferta Preturi anvelope de iarna Preturi Promotie anvelope de iarna Promotie Anvelope de iarna ieftine Ieftine Anvelope de iarna online Online

anvelope de iarna camioane. 1.

1. Geometria rotilor: previne uzura prematura a unora dintre componentele sistemului de directie si suspensie si a anvelopelor.


anvelope de iarna camioane. 2.

2. Probleme la geometria rotilor duce la: - traiectorie defectuoasa a autovehiculului pe carosabil; - eforturi suplimentare ale conducatorului auto in a mentine directia autovehiculului; - uzura rapida, prematura si neuniforma a anvelopelor; - consum excedentar de carburant; - uzura prematura a pieselor care fac parte din ansamblul sistemului de directie, cu implicatii directe in ceea ce priveste siguranta participantilor la trafic si implicand costuri apreciabile


anvelope de iarna camioane. 3.

3. Regrovarea anvelopelor pentru camioane: consta in redesenarea profilului anvelopei de catre un operator specializat, cu ajutorul unui "cutit" pentru regrovat (se aseamana cu un letcon). Atentie! Banda de rulare este prevazuta cu cativa milimetrii de cauciuc in plus, care se vor indeparta la prima regrovare. Numai anvelopele care sunt destinate operatiunii de regrovare pot fi operate; lucrul acesta il puteti contata din insemnul... care exita pe lateralul profilului.


anvelope de iarna camioane. 4.

4. Reprezentati o firma cu parc auto? Consultati un operator Primat Gold pentru cele mai avantajoase conditii de prestari servicii de vazari anvelope si service roti, pe baza de abonament.


anvelope de iarna camioane. 5.

5. Statie Itp, schimb ulei, verificari tahografe si limitatoare de viteza, servicii complete pentru mentenanta puntii fata, gazduire anvelope in extrasezon, spalatorie auto si alte serviicii pentru roti pentru toate clasele auto sunt disponibile in sediul din Soseaua Odai - centura, sau prin intermediul service-urilor mobile, acolo unde este nevoie.

Vanzari ANVELOPE cu 5 rate fara dobanda prin CARD AVANTAJ

Stii exact ce cauti? Tasteaza aici si vezi TOATE rezultatele IMEDIAT!


Anvelope de iarna pentru camioane, dupa anumite criterii, obtineti folosind selectorul din partea dreapta a siteului de anvelope. Rezultatele vor fi ordonate dupa pret, crescator, adica incepand cu cel mai mic pret.
Puteti selecta marca prducatoare, latimea, inaltimea, raza si anotimpul caruia ii sunt destinate. Fiind o alegere mai delicata fata de celelalte categorii, apelati operatorii nostri de vanzari, cu o vasta experienta in alegerea celei mai bune solutii pentru o problema real-constientizata.